Fahrer zonwering bij SunFloor

Sunfloor is een partner van Fahrer. Daarom kunt u bij ons Fahrer zonwering kopen en door ons laten monteren. Bij ons geniet u van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs!

Vrijblijvend offerte ontvangen

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap

Waarom kiezen voor Fahrer zonwering?

Fahrer zonwering staat voor gebruiksgemak. Ze heeft dit merk zonweringen die u kunt bedienen met een afstandsbediening. Hierdoor hoeft u niet uw zonwering naar beneden te rollen om lekker in de schaduw te kunnen zitten. We hebben de voordelen van Fahrer zonwering kort voor u op een rijtje gezet:

check_circle

Gemakkelijk in gebruik: 

U hoeft geen kracht meer te gebruiken om uw zonweringen naar beneden te krijgen. Met een simpele druk op de knop kunt u elke wering laten zakken rondom uw huis

check_circle

Veiliger:

Fahrer zonweringen hebben een automatische windbeschermer. Zo wordt de levensduur van uw zonwering aanzienlijk verhoogd.

check_circle

Betere bescherming:

U kunt ook voor een zonnesensor kiezen. Deze sensor meet de stand van de zon en past uw scherm daar automatisch op aan. Zo zit u uit de zon en wordt uw interieur beter beschermd tegen de zon.

check_circle

Langer genieten:

U kunt uw Fahrer zonwering ook combineren met een terraswarmer. Zo kunt u in de avonduren langer genieten van uw terras zonder dat u het koud krijgt.

Ontdek ons ruime aanbod

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden bij Sunfloor? Kom dan gerust eens langs en we bespreken al uw opties. Bij SunFloor voorzien we u altijd van advies op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.  

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend de beste offerte