Rolluiken: besparen op en door buitenzonwering

Rolluiken zorgen voor optimale warmtewering en complete verduistering. Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar. Hierdoor laat hij het maximale aan daglicht door in de vroege ochtend of avond. Een rolluik is dus een goede keuze voor buitenzonwering! Sunfloor heeft al 40 jaar ervaring op het gebied van buitenzonwering, u bent verzekerd van kwaliteitsproducten voor een goede prijs.

Vrijblijvend offerte ontvangen

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap

Waarom een rolluik?

Rolluiken zijn een praktische maar toch ook stijlvolle optie voor buitenzonwering. Het biedt veel mogelijkheden. U kunt namelijk aan de binnenzijde altijd nog raamdecoratie monteren indien u het daglicht wilt reguleren, verzachten of geheel wilt verduisteren. Daarnaast helpt een rolluik mee aan lagere energiekosten. In de winter houdt het rolluik de warmte beter binnen, maar in de zomer blijft door het rolluik de warmte beter buiten! Tussen het raam en het rolluik zit namelijk een extra isolatielaag, deze helpt u kosten besparen. Een andere motivatie om voor een rolluik te kiezen is het stukje privacy en veiligheid dat het met zich meebrengt. De rolluiken houden niet alleen de zon buiten, maar ook inbraak. Een gesloten rolluik is namelijk een bijkomende hindernis voor inbrekers.

Vrijblijvend offerte ontvangen

Rolluik

Voordelen van een rolluik op rij:

check_circle

Verhoogt in gesloten toestand de warmte-isolatie van uw dakraam met 33%. Hierdoor ervaart u vooral ’s avonds en in de winter minder kou onder het dakraam en wordt uw binnencomfort verhoogd.

check_circle

Voorzien van Slim design; slanke cassette & zijgeleidingen.

check_circle

Eenvoudig te monteren met ons unieke Pick&Click!® systeem.

check_circle

Vervaardigd van duurzaam en vuilafstotend materiaal.

check_circle

Eenvoudig met een vochtige doek te reinigen.

check_circle

Mogelijk om een combi plissé onder het verduisterend rolgordijn te plaatsen.

check_circle

Zowel handmatige, als elektrische bediening (op netstroom of zonne-energie) mogelijk.

Enthousiast geworden?

Neem contact op voor uw rolluik of vraag direct een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend de beste offerte