Telefoon Sunfloortel: 06-23719960

VELUX zonwering in Groningen vind je bij SunFloor

Zoekt u VELUX zonwering in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren VELUX zonwering voor zowel binnen als buiten. 

Ook voor onze VELUX zonwering geldt de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Hoe dat kan? Door onze jarenlange samenwerkingsverband hebben wij een inkoopvoordeel bij onze leverancier en u profiteert als klant van dat voordeel!

Bekijk ons hele aanbod VELUX zonwering

Kom eens langs in onze winkel en bekijk het hele aanbod in VELUX zonwering. Mocht u vragen hebben dan staan wij altijd voor u klaar en kunnen wij u ook goed adviseren. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze VELUX zonweringsproducten, dan maken wij voor u de beste offerte

Waarom VELUX binnen zonwering?

Er zijn genoeg redenen te bedenken om voor binnen zonwering van VELUX te kiezen. De Jaloezieën bijvoorbeeld, deze kunnen ideaal gebruikt worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Ze zijn heel makkelijk schoon te maken en door het unieke ontwerp kan de lichtinval gemakkelijk regelt worden. Wij hebben hieronder een aantal redenen voor u op een rijtje gezet:

Waarom VELUX buitenzonwering?

Onze VELUX buitenzonwering zorgt dat de indirecte hitte tot wel 90% gereduceerd wordt, doordat de zonnestralen tegen wordt gehouden voordat het glas van het raam wordt bereikt. Zo blijft uw kamer aangenaam tijdens de warme dagen. Daarbij is het weefsel transparant zodat uw uitzicht niet wordt belemmerd en het lichtinval optimaal is. De buitenzonwering kan van binnen worden bediend en is gemakkelijk te installeren.

SunFloor
Buorren 58
9223 LD Houtigehage

Mobiel: 06-23719960

info@sunfloor.nl

Ik wil de beste 
offerte ontvangen

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10.00-17.30
Woensdag10.00-17.30
Donderdag10.00-20.30
Vrijdag10.00-17.30
Zaterdag10.00-16.30
Sunfloor
Zonwering
quickstep
velux
somfy
line
line
buitenzonwering
binnenzonwering
vloeren