Markiezen Buitenzonwering Sunfloor Friesland

Op zoek naar markiezen als buitenzonwering in Friesland? Sunfloor biedt al 40 jaar markiezen in Friesland en omgeving. Markiezen zijn een optimale combinatie van functionaliteit en goede uitstraling. Markiezen kunnen erg elegant en nostalgisch zijn maar ook modern. Zoals de Markies Classic!

Vrijblijvend offerte ontvangen

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap

Markies Classic als buitenzonwering

De markies Classic is een moderne houten of aluminium markies met een traditionele "houten" uitstraling. Door fraaie klassieke rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen.

De markies kunt u gerust de nestor van de zonweringen noemen, want het is in feite een van de oudste vormen van zonwering. Doordat de zijkanten dicht zijn is de markies een zeer functionele zonwering. Een markies met een houten of aluminium frame en houten dek -en zijstukken heeft nog steeds de klassieke uitstraling van weleer.

De afdekplanken kunnen ook in aluminium geleverd worden. Hierdoor wordt de levensduur van de markies met vele jaren verlengd. De kleuren en dessins van frame en doek kunt u geheel zelf samenstellen. Wij geven u hier graag advies over. Markiezen zijn zowel handmatig als elektrisch bedienbaar.

Markiezen

Enthousiast geworden?

Neem contact op met ons over uw markiezen in Friesland of vraag direct een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend de beste offerte