Uitvalschermen kopen? | Buitenzonwering Friesland

Bent u op zoek naar een zonwering en zijn uw ogen gevallen op uitvalschermen? Een begrijpelijke keuze. Uitvalschermen zijn namelijk uitermate geschikt als zonwering en zijn ideaal voor kleine ruimtes, doordat ze weinig ruimte in beslag nemen. Bij Sunfloor vindt u een fantastisch aanbod aan uitvalschermen. Benieuwd? Neem contact op en we adviseren u graag verder.

Vrijblijvend offerte ontvangen

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap

Wat zijn uitvalschermen?

Uitvalschermen vallen onder buitenzonwering, echter hebben ze de functie om het zinlicht dat naar binnen wilt te weren. Een uitvalscherm heeft een scherpe hoek, zodat het ook de laagstaande zon weert. Dit betekent ook dat een uitvalscherm niet bedoeld is om onder te zitten. Uitvalschermen kunnen bediend worden d.m.v. een draaistok of door een automatische/elektrische bediening

Uitvalschermen worden ze vaak vergeleken met knikarmschermen. Alhoewel ze veel van elkaar weg hebben, zit er een groot verschil tussen beide. Zo hangt het doek van een uitvalscherm meer verticaal en zijn de armen aan de muur bevestigd.

Uitvalschermen

Verschil uitvalschermen en knikarmschermen

Alhoewel knikarmschermen en uitvalschermen veel op elkaar lijken, zijn beide soorten zonwering wel verschillend. Ze hebben namelijk allebei een ander doel. Het doel van een knikarmscherm is om schaduw te creëren waar u onder kunt zitten, zoals bijvoorbeeld op een terras of in uw achtertuin. Uitvalschermen daarentegen hebben het doel om zon te weren van buitenaf.

Wanneer een uitvalscherm?

Uitvalschermen zijn uitermate geschikt voor onder andere flats, kantoorpanden, uw balkon of voortuinen. Uitvalschermen worden aan de buitenkant van het huis gemonteerd en vallen dus onder buitenzonwering. Een voordeel van buitenzonwering is dat het het raam niet opwarmt, wat wel het geval is bij binnenzonwering.

Vrijblijvend offerte ontvangen

Voordelen van uitvalschermen

Uitvalschermen brengen aardig wat voordelen met zich mee. Zo zijn uitvalschermen relatief gezien een goedkope oplossing voor buitenzonwering. Daarbij zorgen uitvalschermen voor veel schaduw in uw huis, zodat u uw beeldschermen of tv beter kunt zien. Uitvalschermen lijken veel op knikarmschermen. Beide zorgen voor een mooie look aan uw huis. Tot slot zorgen uitvalschermen voor genoeg privacy en houden ze zonlicht buiten. 

Uitvalschermen prijzen

Uitvalschermen zijn een goedkoop alternatief als buitenzonwering. Maar wat kost een uitvalscherm? Over het algemeen geldt hoe langer en breder het uitvalscherm is, hoe meer u betaald. Gemiddeld bent u zo een 100 tot 300 euro kwijt per meter breedte. Had u graag een offerte op maat willen ontvangen? Neem dan contact op en we helpen u graag verder.

Goedkope uitvalschermen

Bent u op zoek naar uitvalschermen van goede kwaliteit, maar had u niet te veel willen betalen? Dan kunt u stoppen met zoeken. Wij van SunFloor bieden namelijk de beste kwaliteit voor scherpe prijzen. Door jarenlange samenwerkingsverband hebben wij een inkoopvoordeel ten opzichte van onze concurrenten, waar u als klant van profiteert!

Uitvalschermen laten monteren in Friesland, Drenthe & Groningen

Wij bieden onze klanten graag de beste service. In onze ogen houdt dit niet op na de aankoop. Daarom helpen wij u graag bij het monteren van uw uitvalschermen. Uw uitvalschermen goedkoop laten monteren? Geef het gerust aan en we helpen u graag.

Uitvalschermen kopen? Neem contact op!

Bent u van plan uitvalschermen te kopen? Neem dan contact op met onze specialisten en adviseurs. SunFloor is al 40 jaar een begrip in het noorden en is actief in de provincies Friesland, Drenthe en Groningen. Voor de beste uitvalschermen bent u bij SunFloor op de goede plek! Neem nu contact op.

Ontvang vrijblijvend de beste offerte