Quickstep laminaat bij SunFloor

Bent u op zoek naar Quickstep vloeren? Bij SunFloor bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment Quickstep laminaat die perfect aansluit bij de stijl van uw interieur. Quickstep vloeren staan niet alleen garant voor hoogwaardige kwaliteit, maar tillen uw interieur ook moeiteloos naar een hoger niveau.

Vrijblijvend offerte ontvangen

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap

Waarom kiezen voor Quickstep vloeren van SunFloor?

Bij SunFloor bieden we een uitgebreid assortiment Quickstep vloeren, die geschikt zijn voor elk type interieur. Quickstep staat bekend om zijn diversiteit en brede keuze aan vloerstijlen, waardoor er altijd wel een vloer tussen zit die past bij uw stijl en smaak.

Wat Quickstep vloeren onderscheidt, is het Uniclic kliksysteem, dat het leggen van Quickstep laminaat erg eenvoudig maakt. Dit innovatieve systeem is zeer gebruiksvriendelijk en kan zelfs in de kleinste hoekjes van uw kamer worden toegepast. Of u nu voor een klassieke, moderne of landelijke uitstraling gaat, met de vloeren van Quickstep bent u verzekerd van topkwaliteit en gebruiksgemak, waardoor uw interieur tot in de puntjes wordt afgewerkt.

De voordelen van een Quickstep vloer

Een Quickstep vloer biedt talloze voordelen die verder gaan dan alleen een prachtige uitstraling.

check_circle

Eenvoudig onderhoud:

Dankzij het verzegelde oppervlak van Quickstep laminaat is het schoonmaken van uw vloer erg eenvoudig. Vuil en vlekken dringen niet door tot in het hout, waardoor een regelmatige poetsbeurt met een droge of licht vochtige doek

check_circle

Krasbestendigheid:

Quickstep vloeren zijn tot tien keer krasbestendiger dan traditionele vloeren. Zelfs na jaren van intensief gebruik behoudt uw Quickstep vloer zijn oorspronkelijke schoonheid.

check_circle

Stootvast en spatbestendig:

Quickstep laminaat is niet alleen krasbestendig, maar ook uiterst stootvast en spatbestendig. Dit maakt ze ideaal voor ruimtes zoals keukens en woonkamers. Uw vloer blijft er perfect uitzien, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

check_circle

Kleurbehoud:

Zelf na jaren van intensief gebruik behouden Quickstep vloeren hun oorspronkelijke kleuren zonder te vervagen.

Wacht niet langer en ontdek de voordelen van PVC vloeren voor uzelf bij SunFloor.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend de beste offerte