Buitenzonwering Friesland

Vele verschillende soorten zonwering | Friesland

Bent u opzoek naar een buitenzonwering? Sunfloor levert betrouwbare buitenzonweringen tegen scherpe prijzen. Wij leveren voor elke situatie de perfecte oplossing, natuurlijk doen we dit in overleg met u.

Vrijblijvend offerte ontvangen

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap

Soorten buitenzonwering

Wij leveren onder andere de volgende producten:

Rolluik

Rolluik

Rolluiken zorgen voor optimale warmtewering en complete verduistering. Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar.

Bekijk de mogelijkhedenchevron_right
Markiezen

Markiezen

Markiezen zijn een optimale combinatie van functionaliteit en goede uitstraling. Markiezen kunnen erg elegant en nostalgisch zijn maar ook modern.

Bekijk de mogelijkhedenchevron_right
Uitvalschermen

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn uitermate geschikt als zonwering en zijn ideaal voor kleine ruimtes, doordat ze weinig ruimte in beslag nemen.

Bekijk de mogelijkhedenchevron_right
Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen en vallen onder buitenzonwering. De hoofdzakelijke functie van een screen is om zon te weren.

Bekijk de mogelijkhedenchevron_right
Knikarm-en terrasscherm

Knikarm-en terrasscherm

Met onze kwalitatief hoogwaardige schermen maken wij van uw terras een uiterst gezellige plek om heerlijk te lounchen.

Bekijk de mogelijkhedenchevron_right

Vanzelfsprekend in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zodat u alle seizoenen zorgeloos kunt genieten.

Screens en zipscreens

Screens vallen direct voor het raam en zijn onopvallend. Ze filteren direct invallend licht en reguleren tot 80% de warmte. Screens zijn geschikt bij laag staande en zijdelingse zon inval. Het doek en de bewegende delen worden door de kast beschermd.

Screens zijn lichtdoorlatend en geven uitzicht naar buiten. Ze zijn voor vrijwel elk raam (situatie) te gebruiken.

Uitvalschermen

Het uitvalscherm is het type zonwering dat uitermate goede bescherming biedt tegen zonlicht en een hoge buitentemperatuur. U kiest uit verschillende modellen en types, waaronder de cassettesystemen.

Veranda zonwering

Bij intensieve zonnestraling kan de temperatuur in uw veranda of serre wel oplopen tot 60 of 70 graden dit is natuurlijk niet zo fijn om daar in te zitten. Om de temperaturen behaaglijk te maken hebben wij voor u verschillende veranda zonwering.

Knikarm- en terrasschermen

Met onze kwalitatief hoogwaardige schermen maken wij van uw terras een uiterst gezellige plek om heerlijk te lounchen. Met een uitgebreide collectie is er voor elk wat wils.

Het brede programma biedt vele mogelijkheden voor zowel horeca, winkels alsmede de woningmarkt. Wij hebben een uitgebreid assortiment knikarmschermen of terrasschermen.

>> Of kijk eens naar de rolluiken

>> Lees hier meer over markiezen

Advies voor buitenzonwering ontvangen?

Bent u op zoek naar nieuwe buitenzonwering en wilt u graag advies? Onze specialisten helpen u graag. Neem direct contact met ons op of vraag een offerte aan.

Ontvang vrijblijvend de beste offerte