Over ons

Bij SunFloor hebben we meer dan 50 jaar van toewijding aan kwaliteit en vakmanschap opgebouwd. We zijn een gevestigde naam in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe, en we zijn er trots op dat we onze klanten hoogwaardige producten en betrouwbare diensten kunnen leveren. We bieden een breed scala aan producten en diensten om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar stijlvolle zonwering, een nieuwe vloer of kunststof kozijnen, bij SunFloor vindt u het allemaal.

Ons team van experts staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in alles wat we aanbieden. We werken samen met de beste merken en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen de beste producten ontvangen. Dankzij onze langdurige samenwerkingsverbanden en het vermogen om voordelig in te kopen, kunnen we concurrerende prijzen aanbieden. U profiteert van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen.

Bij SunFloor bent u verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en uitstekende prijzen. Ontdek vandaag nog waarom zoveel klanten voor SunFloor kiezen.

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap
Over onsOver onsOver ons

Enthousiast geworden?

Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Vrijblijvend offerte ontvangen