Screens | Buitenzonwering Sunfloor Friesland

Op zoek naar screens? Bij Sunfloor kunt u rekenen op betrouwbare screens tegen de scherpste prijzen. Sunfloor Friesland levert voor elke situatie de perfecte oplossing. Benieuwd naar welke screens bij u passen? Neem dan een kijkje in onze winkel of neem contact op en ontvang gratis advies op maat.

Vrijblijvend offerte ontvangen

  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis en vakmanschap

Wat zijn screens?

Screens zijn zonneschermen en vallen onder buitenzonwering. De hoofdzakelijke functie van een screen is om zon te weren. Een screen is te vergelijken met een rolluik, zo zijn er aan beide zijden van het raam geleiders en glijdt het doek tussen de geleiders. 

Screens vallen direct voor het raam en zijn onopvallend. Ze filteren direct invallend licht en reguleren tot 80% de warmte. Screens zijn geschikt bij laagstaande en zijdelingse zon inval. Het doek en de bewegende delen worden door de kast beschermd. Screens zijn lichtdoorlatend en geven uitzicht naar buiten. Ze zijn voor vrijwel elk raam (situatie) te gebruiken.

Screens

Soorten screens

Er zijn twee verschillende soorten screens:

check_circle

Standaard screens

check_circle

Screens met rits

Screens met rits zijn windvast en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders. De kans op scheuren in het doek zijn hierdoor dus erg klein. Wanneer we naar een standaard screen kijken is de kans op scheuren iets groter, omdat het doek van een standaard screen niet vast zit.

Vrijblijvend offerte ontvangen

Voordelen van screens

Screens kennen veel voordelen. We zetten er een paar voor u op een rijtje:

check_circle

Screens zijn zonwerend

check_circle

Screens laten frisse lucht binnen

check_circle

Zicht van binnen naar buiten

check_circle

Screens hebben weinig onderhoud nodig

Screens of een rolluik?

De keuze tussen een screen of rolluik hangt af van uw wensen. Bent u op zoek naar voornamelijk zonwering om de zon te weren, maar wilt u wel naar buiten kunnen kijken? Dan raden wij screens aan. Wanneer u echt geen zon in huis wilt en op zoek bent naar zonwering die inbraakwerend is, dan raden wij rolluiken aan.

Screens kopen of advies ontvangen | Sunfloor Friesland

Geïnteresseerd in screens en/of had u graag advies willen inwinnen over welke screens het beste bij uw wensen passen? Kom gezellig langs of neem contact op en ontvang het beste advies voor niets!

Ontvang vrijblijvend de beste offerte