Telefoon Sunfloortel: 06-23719960

Vouwgordijnen | Binnenzonwering Sunfloor Friesland

Bent u op zoek naar vouwgordijnen? Bij Sunfloor Friesland vindt u gordijnen van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Vouwgordijnen worden vaak gebruikt als binnenzonwering, naast de mooie uitstraling zijn vouwgordijnen namelijk ook erg functioneel. Benieuwd naar welke vouwgordijnen bij u passen? Neem dan een kijkje in onze winkel of neem contact op en ontvang gratis advies op maat.

Wat zijn vouwgordijnen?

Maar wat zijn vouwgordijnen dan precies? Zoals de naam wellicht al verklapt heeft zijn vouwgordijnen gordijnen met vouwen in de stof, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Vouwgordijnen zijn een van de oudste binnenzonweringen en werden al gebruikt in de tijd van de romeinen. Vouwgordijnen zijn een prachtige combinatie van rolgordijnen en gordijnen zelf. Vouwgordijnen kun je makkelijk naar boven en beneden trekken. Dankzij baleinen in het gordijn blijven de vouwgordijnen altijd strak hangen. 

Hoe werken vouwgordijnen?

Vouwgordijnen zijn gelukkig niet lastig in gebruik. De bediening van vouwgordijnen lijkt namelijk erg veel op die van een rolgordijn. Het enige verschil is dat in plaats van de stof bovenin om een rol heen rolt, deze dubbel vouwt bij vouwgordijnen. Dit komt doordat de baleinen tegen elkaar aantrekken.

Wat kosten vouwgordijnen?

Vouwgordijnen zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Zo kunt u vouwgordijnen vinden van rond de 100 euro, maar ook rond de 300 euro. Over het algemeen kosten goede vouwgordijnen tussen de 90 en 300 euro in. Benieuwd wat uw vouwgordijnen zullen kosten? Vraag dan direct gratis een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voordelen vouwgordijnen

Vouwgordijnen kennen vele voordelen, we zetten ze voor u op een rijtje:

Vouwgordijnen kopen of advies ontvangen?

Geïnteresseerd in vouwgordijnen en/of had u graag advies willen inwinnen over welke vouwgordijnen het beste bij uw wensen passen? Kom gezellig langs of neem contact op en ontvang het beste advies voor niets!

vouwgordijnen

Productinformatie

Ongeëvenaarde elegantie, prachtige stoffen, afwerking op het hoogste niveau met oog voor detail: het vouwgordijn van Sunfloor is eigentijds chique!

Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.

En dan het gemak: door de klittenband constructie zijn de vouwgordijnen makkelijk te verwijderen om de stof te kunnen wassen. Met een vouwgordijn van de huiscollectie van Sunfloor haalt u haute couture in huis.

Meer weten?
U heeft een vraag over één van onze producten? U wilt een afspraak met een van onze vertegenwoordigers bij u op kantoor, of nog leuker, bij sunfloor op de fabriek? Bel of e-mail en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Technische informatie

Toepassing

Systeem

Materiaal

Uitvoeringen

Bediening

Montage

Levertijd

vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen vouwgordijnen
SunFloor
Buorren 58
9223 LD Houtigehage

Mobiel: 06-23719960

info@sunfloor.nl

Ik wil de beste 
offerte ontvangen

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10.00-17.30
Woensdag10.00-17.30
Donderdag10.00-20.30
Vrijdag10.00-17.30
Zaterdag10.00-16.30
Sunfloor
Zonwering
quickstep
velux
somfy
line
line
buitenzonwering
binnenzonwering
vloeren