Telefoon Sunfloortel: 06-23719960

Beautifloor

Met de vloerenzoeker via www.beautifloor.nl kunt u eenvoudig de vloer vinden die past in uw woonsituatie. Maar u kunt natuurlijk ook langsgaan bij één van de vele verkooppunten. Op de mooie, grote monsterborden krijgt u een goed beeld van de vloer. De verkopers helpen u graag bij het maken van de keuze van uw vloer en een geschikte ondervloer.

Installatie

Beautifloor laminaatvloeren zijn door hun clickverbinding eenvoudig te leggen. Het is van groot belang dat uw vloer op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer en tegelijkertijd ook uw woonplezier. Volg altijd de leginstructies die u vindt in de verpakking of op www.beautifloor.nl

Accessoires en afwerking

Beautifloor laminaatvloeren verdienen een mooie afwerking. Het zijn immers de details die het totaalbeeld compleet maken. Voor de Beautifloor vloeren heeft u de keuze uit de uitgebreide collectie overschilderbare Stijlplinten of uit standaard plak-en overzetplinten in een bijpassend dessin. 

Onderhoud

Door het vuilafstotende karakter is de vloer eenvoudig te onderhouden met een stofzuiger of door lichtvochtig te reinigen. 

Garantie

Beautifloor laminaatvloeren hebben een uitstekende kwaliteit. Mocht er onverhoopt toch iets met uw vloer gebeuren, dan kunt u aanspraak maken op uw jarenlange garantie. Bewaar deze goed, samen met uw kassabon!

Beautifloor biedt u een prachtige vloer die u jarenlang woonplezier garandeert. Voor meer informatie m.b.t. plaatsing, onderhoud en garantie van uw vloer, verwijzen wij u naar: www.beautifloor.nl 

SunFloor
Buorren 58
9223 LD Houtigehage

Mobiel: 06-23719960

info@sunfloor.nl

Ik wil de beste 
offerte ontvangen

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10.00-17.30
Woensdag10.00-17.30
Donderdag10.00-20.30
Vrijdag10.00-17.30
Zaterdag10.00-16.30
Sunfloor
Zonwering
quickstep
velux
somfy
line
line
buitenzonwering
binnenzonwering
vloeren