Telefoon Sunfloortel: 06-23719960

Binnenzonwering

Raamdecoratie: de mogelijkheden om te spelen met (zon)licht, om sfeer te creëren zijn (bijna) onbeperkt. Uni- of dessin in ontelbare kleurstellingen en materialen van aluminium, stof of PVC? Vult u zelf maar in. Voor ieder interieur, voor iedere sfeer is er een oplossing. Daarom kiest u voor binnenzonwering.

Vanzelfsprekend is de juiste functionele oplossing belangrijk. U weet wat u zoekt? Ga dan direct op uw doel af en bekijk onze uitgebreide mogelijkheden. U weet nog niet wat u zoekt? Geen probleem! Sunfloor heeft een uitgebreide eigentijdse collecties met functionele oplossingen. Doorloop onze mogelijkheden en doe inspiratie op!

Onderhoud zonwering

Zoals bijna alles in uw huis heeft ook de zonwering wat onderhoud nodig. Dit is belangrijk om de zonwering in goede conditie te houden en zo kan ook de zonwering lang mee. Het volgende is belangrijk om te doen:

Afstoffen

Elk soort binnen zonwering kunt u voorzichtig afstoffen, maar druk nooit te hard want dan kunt u het ophangmechanisme beschadigen. Stoffen kunt u het best doen plumue, zachte kwast, droge doek of stofzuiger.

Vlekken verwijderen

Wanneer er vlekken op de zonwering zitten kunt u het best een nat doekje pakken (niet warmer dan 30 graden). Vervolgens er heel voorzichtig proberen af te halen. Maar boen niet te hard want dan kunt u gemakkelijk de beschermlaag van de stof verwijderen.
LET OP: stoffen die zijn voorzien van een gemetalliseerde achterzijde en lamellen met jaloezieen mogen niet met water geprobeerd worden om de vlekjes weg te krijgen.

Wassen

De meeste gordijnen kunt u voorzichtig wassen. U kunt ze dan onderdompelen in een bad met lauw warm water (30 graden). Heeft u geen bad dan kunt u het beste een professioneel bedrijf ervoor inhuren.

Wanneer u er niet zeker over bent kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder met al uw vragen.

horizontale jaloezieenhorrenkuststof shutterssheer
Horizontale JaloezieënHorrenKunststof ShuttersSheerLux

 

houten jaloezieenpaneelgordijnenperfectplisse duette
Houten JaloezieënPaneelgordijnenPerfect FitFlissé & Duo Plissé

 

prestigerolgordijnenverticale jaloezieenvouwgordijnen
PrestigeRolgordijnenVerticale JaloezieënVouwgordijnen

 

SunFloor
Buorren 58
9223 LD Houtigehage

Mobiel: 06-23719960

info@sunfloor.nl

Ik wil de beste 
offerte ontvangen

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10.00-17.30
Woensdag10.00-17.30
Donderdag10.00-20.30
Vrijdag10.00-17.30
Zaterdag10.00-16.30
Sunfloor
Zonwering
quickstep
velux
somfy
line
line
buitenzonwering
binnenzonwering
vloeren