Telefoon Sunfloortel: 06-23719960

Buitenzonwering Groningen 

Vele verschillende soorten zonwering | Groningen

Bent u opzoek naar een buitenzonwering? Sunfloor levert betrouwbare buitenzonweringen tegen scherpe prijzen. Wij leveren voor elke situatie de perfecte oplossing, natuurlijk doen we dit in overleg met u.

Zonwering Groningen

Soorten buitenzonwering

Wij leveren onder andere de volgende producten:

Vanzelfsprekend in een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zodat u alle seizoenen zorgeloos kunt genieten.

Screens en zipscreens

Screens vallen direct voor het raam en zijn onopvallend. Ze filteren direct invallend licht en reguleren tot 80% de warmte. Screens zijn geschikt bij laag staande en zijdelingse zon inval. Het doek en de bewegende delen worden door de kast beschermd.

Screens zijn lichtdoorlatend en geven uitzicht naar buiten. Ze zijn voor vrijwel elk raam (situatie) te gebruiken.

Markiezen

De markies Classic is een moderne houten of aluminium markies met een traditionele "houten" uitstraling. Door fraaie klassieke rondingen past deze markies uitstekend bij zowel traditionele architectuur als meer moderne bouwstijlen.

De markies kunt u gerust de nestor van de zonweringen noemen, want het is in feite een van de oudste vormen van zonwering. Doordat de zijkanten dicht zijn is de markies een zeer functionele zonwering. Een markies met een houten of aluminium frame en houten dek -en zijstukken heeft nog steeds de klassieke uitstraling van weleer.

De afdekplanken kunnen ook in aluminium geleverd worden. Hierdoor wordt de levensduur van de markies met vele jaren verlengd. De kleuren en dessins van frame en doek kunt u geheel zelf samenstellen. Markiezen zijn zowel handmatig als elektrisch bedienbaar.

Uitvalschermen

Het uitvalscherm is het type zonwering dat uitermate goede bescherming biedt tegen zonlicht en een hoge buitentemperatuur. U kiest uit verschillende modellen en types, waaronder de cassettesystemen.

Veranda zonwering

Bij intensieve zonnestraling kan de temperatuur in uw veranda of serre wel oplopen tot 60 of 70 graden dit is natuurlijk niet zo fijn om daar in te zitten. Om de temperaturen behaaglijk te maken hebben wij voor u verschillende veranda zonwering.

Knikarm- en terrasschermen

Knikarmscherm Sunfloor Met onze kwalitatief hoogwaardige schermen maken wij van uw terras een uiterst gezellige plek om heerlijk te lounchen. Met een uitgebreide collectie is er voor elk wat wils.

Het brede programma biedt vele mogelijkheden voor zowel horeca, winkels alsmede de woningmarkt. Wij hebben een uitgebreid assortiment knikarmschermen of terrasschermen.

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor optimale warmtewering en complete verduistering. Wanneer niet in gebruik, is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar. Hierdoor laat hij het maximale aan daglicht door in de vroege ochtend of avond.

Onthoud dat u aan de binnenzijde altijd nog raamdecoratie kunt monteren indien u het daglicht wilt reguleren, verzachten of geheel wilt verduisteren.

Advies voor buitenzonwering ontvangen?

Bent u op zoek naar nieuwe buitenzonwering en wilt u graag advies? Onze specialisten helpen u graag. Neem direct contact met ons op.

SunFloor
Buorren 58
9223 LD HoutigeHage

Mobiel: 06-23719960

info@sunfloor.nl

Ik wil de beste 
offerte ontvangen

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00-17.30
Woensdag 10.00-17.30
Donderdag 10.00-20.30
Vrijdag 10.00-17.30
Zaterdag 10.00-16.30
Sunfloor
Zonwering
quickstep
velux
somfy
line
line
buitenzonwering
binnenzonwering
vloeren