Telefoon Sunfloortel: 06-23719960

Ambiant vloeren in Groningen vind je bij SunFloor

Laminaatvloeren van Ambiant

Duurzaam en perfect afgewerkt, voor elke woonsfeer

U kunt uw Ambiant laminaatvloer uiteraard voorzien van plinten in exact dezelfde kleur. Met daarnaast de keuze uit verschillende lengte- en breedtematen, de fraaie V-groeven en een uiterst realistische print die de natuurlijke structuur van uw hout- of steenkeuze perfect laat uitkomen, beschikt u zo over een vloer die een schitterende basis vormt voor uw interieur. En vele jaren lang mooi blijft. Wilt u voor deze prachtige vloer de beste offerte ontvangen?

Niet van echt te onderscheiden

Elke Ambiant laminaatvloer wordt beschermd door een bijzonder slijtvaste toplaag van kunststof. Een toplaag waarin ook nog eens een levensecht ogend en voelbaar reliëf wordt geperst. De tweede laag vormt de met behulp van innovatieve scantechnologie vervaardigde print, die ter bescherming in melaminehars gedrenkt is. De kernlaag bestaat vervolgens uit een zeer dichte laag samengeperste en watervast verlijmde houtsnippers. De speciale vierde ‘tegenlaag’ zorgt er tenslotte voor dat opstijgend vocht van onderop en vervorming van de panelen wordt voorkomen.

Een duurzame keuze

Ambiant geeft maar liefst tot 20 jaar garantie op haar laminaatvloeren. De lange levensduur én het feit dat de kernlaag in onze laminaatvloeren afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen in Duitsland, maken deze vloeren tot een verantwoorde keuze vanuit milieuoogpunt.

Parketvloeren van Ambiant

De natuur als toplaag

De keuze voor parket van Ambiant is de keuze voor een échte houten vloer met een unieke en authentieke uitstraling. Een bijzonder duurzame en eenvoudig te onderhouden vloer, die als het ware meeleeft met u en uw huis. En door het gebruik eigenlijk alleen maar aan charme en karakter wint. “100% hout. In lagen opgebouwd.” Ambiant parket is in lagen opgebouwd. De massieve toplaag, in dikte variërend van 3 tot 6 mm, bestaat veelal uit zorgvuldig geselecteerd eiken dat een bijzondere bewerking heeft ondergaan. Tussen deze toplaag en een stabiliserende onderlaag bevindt zich een haaks op de beide lagen verlijmde houten tussenlaag. Deze opbouw maakt dat de natuurlijke ‘werking’ van Ambiant parket - als gevolg van temperatuur- en luchtvochtigheidsschommelingen in het binnenklimaat - beperkt wordt.

Een unieke en doorleefde uitstraling

Het unieke karakter van een Ambiant parketvloer wordt voor een deel bepaald door de houtsoort, de door u gekozen breedte, lengte en dikte van de planken en het feit dat de vloerdelen onderling van elkaar verschillen in ‘tekening’. Daarnaast speelt uw keuze van de bewerking die het hout heeft ondergaan een belangrijke rol in de uitstraling. Maar ook krijgt uw vloer - onder invloed van factoren als de inwerking van licht en lucht, de mate van gebruik én onderhoud - na verloop van tijd een karakteristiek en aangenaam doorleefd uiterlijk.

PVC stroken van Ambiant

Levensecht en vrijwel onverslijtbaar

De PVC stroken van Ambiant zijn niet voor niets een gewilde keuze van architecten en projectinrichters. Het is namelijk een bijzonder sterke, vlakke en vormvaste vloer die zich uitstekend leent voor intensief belopen ruimtes en makkelijk in het onderhoud is. Geen wonder dat die duurzaamheid en de dankzij moderne scantechnieken verbluffend realistische motieven en structuren ook steeds meer woonconsumenten aanspreken. Ambiant zet de trend.

Een unieke vloer

De prints op onze Ambiant PVC stroken vertonen geen regelmatig terugkerend patroon, maar geven uw vloer juist een uniek karakter. Door de veelheid aan verschillende stroken en afwisseling in het leggen ontstaat zo een volstrekt natuurlijk ogend geheel. Een vloer waarvan geen vierkante meter hetzelfde is.

Ambiant tapijt

Meer dan een vloer

Zacht, warm en uitnodigend, tapijt geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Daarom is het fijn dat Ambiant u deze beleving in alle mogelijke uitvoeringen en moderne kleuren aanbiedt. Want tapijt verhoogt uw comfort in werkelijk elke situatie. Zo kunnen uw kinderen heerlijk en veilig spelen op een zachte ondergrond. En zo kunt u 's avonds heerlijk genieten van uw home cinema want tapijt maakt de akoestiek voller, ronder en natuurlijker. Aan de andere kant dempt tapijt vele contactgeluiden waaronder hakken. Bovendien is tapijt bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Kortom, de eigenschappen van Ambiant tapijt vormen ook voor uw woning een stijlvolle oplossing.

Tapijtstructuren

Tapijt is verkrijgbaar in verschillende structuren. Hiermee wordt de vorm van het poolmateriaal, de dikte ervan en de pooldichtheid bedoeld. De belangrijkste structuren zijn bouclé, frisé, naaldvilt, saxony, shaggy en velours. Hieronder leest u wat elke structuur inhoudt. En u kunt al onze kwaliteiten bekijken, onderverdeeld naar structuur.

SunFloor
Buorren 58
9223 LD Houtigehage

Mobiel: 06-23719960

info@sunfloor.nl

Ik wil de beste 
offerte ontvangen

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10.00-17.30
Woensdag10.00-17.30
Donderdag10.00-20.30
Vrijdag10.00-17.30
Zaterdag10.00-16.30
Sunfloor
Zonwering
quickstep
velux
somfy
line
line
buitenzonwering
binnenzonwering
vloeren